Dorost - zápasy 19. 6. 2022

Dorostenci získali bronz

Dorostenci vyjeli na finálový turnaj do České Lípy. Ve skupině nejdřív porazili Svítkov Stars Pardubice, ale potom podlehli Plzni. Nicméně díky lepšímu skóre vyhráli skupinu a postoupili do semifinále, ve kterém se utkali s Pardubicemi. Napínavý zápas rozhodl pardubický gól v předposlední minutě utkání. Na Kelty tak čekal zápas o 3. místo opět se Svítkovem. Berounští začali velmi dobře a dostali se do vedení, které už nepustili. Získali tak skvělé bronzové medaile.

Komentář trenéra:

"Finálový turnaj byla sladká odměna za dlouhou sezonu. Ačkoliv jsme neměli přehnané ambice, přesto jsme každý tak trochu myslel na medaile. Tento víkend byl především o tom nastavit klukům hlavy na tu správnou notu a hlavně v prvním zápase se to podařilo dokonale, protože to byl týmový výkon podpořený fenomenálním výkonem Koudely v brance. Druhý zápas s Plzní byl velice ošemetný, protože stačilo pouze bodovat k dalšímu postupu a to se bohužel nepovedlo, nicméně vlivem okolností a výsledků jsme i přes prohru postoupili z prvního místa. V neděli jsme chtěli vložit veškeré úsilí do semifinálového zápasu, ale nepodařilo se hlavy nastavit správně a soupeř minutu před koncem z protiútoku rozhodl zápas v náš neprospěch. Všechno zlé je pro něco dobré. Zápas o třetí místo byl krásný úkaz efektivity v zakončení a na klucích bylo vidět jak moc chtějí tento zápas zvládnout úspěšně a opět díky čaroději v naší brance se to podařilo. Medaile za třetí místo je zcela zasloužená a spravedlivá. Kluci zaslouží velkou pochvalu nejen za celý víkend ale za poslední dva týdny, které rozhodly o tom, že sezóna je zakončena úspěchem. Velké díky patří i všem, kdo se zapojil okolo, Marek Horel za skvělý catering, Vašek Koudela a jeho celosezónní příspěvek je kapitola sama pro sebe a další, kteří nám pomáhali na místě s dopravou a organizací, díky!!"

Sestava Keltů:

Koudela Ondřej, Mašek Dominik - Černý David, Frolík Martin, Kadeřábek Jakub, Smejkal Jaroslav, Stolejda Matyáš, Urban Jakub - Bertoš Matěj, Černý Ondřej, Darebný Pavel, Horel Lukáš, Krbec Denis, Kurhajec Roman, Šlechta Vojtěch, Váca Adam, Žežulka Matěj


Sobota:

SK Kelti 2008 - HBC Svítkov Stars Pardubice 3:1 (1:1, 0:0, 2:0)

- branky: 15. Žežulka (Horel, Krbec), 33. Horel (Darebný), 38. Váca (Krbec) - 13. Kantor (Koudela, Lux)

- střely: 20:27

- vyloučení: 0:2

- využití: 1:0

HBC Plzeň - SK Kelti 2008 2:1 (1:1, 1:0, 0:0)

- branky: 7. Němčák (Popp), 30. Popp (Němčák) - 10. Horel (Krbec)

- střely: 19:19

- vyloučení: 1:3

- využití: 1:0

Neděle:

SK Kelti 2008 - HBC Pardubice 0:3 (0:0, 0:0, 0:3)

- branky: 44. Hlaváček (Mikula, Kamaryt), 45. Kumpan (Mikula), 45. Lang

- střely: 19:18

- vyloučení: 2:2

- využití: 0:0

HBC Svítkov Stars Pardubice - SK Kelti 2008 2:3 (0:2, 0:0, 2:1)

- branky: 33. Havlík (Martínek), 45. Kantor (Korec) - 6. Krbec (Smejkal), 9. Šlechta, 40. Horel (Frolík, Krbec)

- střely: 25:12

- vyloučení: 3:2

- využití: 0:0