Klub 3. 8. 2022

První ročník příměstského tábora je minulostí

Prázdninovým minikempům, které měly za úkol hlavně rozhýbat mladé hráče a hráčky v období pandemie, definitivně odzvonilo. Nástupce tohoto červencového programu však na sebe nenechal dlouho čekat – pětidenní příměstský tábor, který se nesl nejen v duchu pohybu na hřišti v Hlinkách, ale i výletů do blízkého okolí, se konal vůbec poprvé v klubové historii. V hlavní roli, kromě dětí, stálo i četné zastoupení trenérů z projektu Mladý trenér hokejbalu, kteří se podíleli na organizaci a přípravě nabitého programu. Jak oni hodnotí průběh a první zkušenosti z této nové akce?

Hodnocení trenérky Michaely Šmatlákové:

"Příměstský tábor se celkově povedl. Byl to pro nás všechny první ročník, do kterého jsme šli neposkvrněni. Celý týden byl příjemným zpestřením prázdnin, jak pro nás pro trenéry, tak i pro zúčastněné děti. Líbí se mi, že ačkoliv jsme hokejbalový klub, tak jsme schopní pro děti vymyslet spoustu jiné zábavy, než jen hokejbal. Vyzkoušeli jsme si, kdo je jaký talent v ostatních sportech, více se navzájem poznali, prošli okolí Berouna, týden nám nakonec utekl jako voda a teď už se jen těšíme na další ročníky."


Hodnocení trenéra Filipa Rosického:

"Tábor bych zhodnotil velice kladně. I přes počáteční komplikace se nakonec všechno podařilo dotáhnout do zdárného konce. Myslím si, že každý si na táboře našel něco svého a doufám, že si to děti užily. Měly možnost se poznat napříč kategoriemi o něco víc, a to je dobře. Za ten týden, co jsme spolu strávili si nejen děti ale i my trenéři odnášíme spoustu skvělých zážitků."

Fotogalerie