Mladší žáci A - zápasy 2. 10. 2023

Domácí turnaj odehrálo áčko mladších žáků se smíšenými výsledky

Po výjezdu do Mladé Boleslavi čekal na áčko mladších žáků domácí turnaj, kde se ukázal i Kert Park a hostivařské béčko. Úvod prvního utkání patřil Keltům, kteří tak na začátku druhé třetiny vedli 3:0, od té doby ale polevili a bez odpovědi postupně inkasovali šest branek. Gólem v závěru pak upravili konečný stav na 4:6. V druhém utkání měli Kelti jeho průběh ve svých otěžích, přesto měla Hostivař několik nebezpečných akcí, ze kterých však padla jen jedna branka. Díky pěti různým střelcům se tak modrobílí mohli radovat z prvního vítězství v sezoně.

Komentář trenéra Jana Havla:

Předchozí výjezd do Mladé Boleslavi jsme si dneska vynahradili domácím turnajem, do kterého jsme vstoupili stejně, jako před dvěma týdny. Po skvělém začátku a třígólovému vedení se ale přesně stalo to, čemu jsme se chtěli vyvarovat. Soupeř zařadil vyšší rychlostní stupeň, my jsme polevili a "odměnou" nám bylo vyrovnání v rozmezí dvou minut. Zlepšení bohužel nenastalo a Kert Park postupně přidal další tři branky. Pro některé hráče ztracený zápas jsme mohli v samotném závěru otočit, přesilová situace šest na tři však měla od ideálu hodně daleko. Úvod druhého zápasu jsme narozdíl od těch předchozích nezachytili, gólovou ztrátu jsme však dokázali rychle smazat a postupně převzít otěže hry. I přesto Hostivař několikrát hrozila a my jsme mohli děkovat naší brankářce, že se zápas více nedramatizoval. Mírně obměněná sestava nám dneska ukázala, že mimo hřiště dokáže fungovat, do dalších zápasů tak musíme zapracovat, aby se příjemná atmosféra dále promítla do výkonů na hřišti.

Sestava: Frýdlová - Pořízek, Roubal, Vondráková, Vorlová, Alahakoon, Kačaba, Lébrová, Olexová, Pachner, Šafář, Tatíček, Vondrák

SK Kelti 2008 A vs. HC Kert Park Praha 4:6 (2:0, 1:4, 1:2)

branky a nahrávky: 1. Vondrák (Šafář), 8. Vondráková, 11. Pachner, 27. Vondrák - 11. Svoboda, 12. Šeps, 13. Sýkora (Jirounek), 18. Šeps (Stárka), 23. Svoboda (Mihalčin), 25. Svoboda (Mikoláš)
střely: 24:27
vyloučení: 1:3
přesilovky: 3:1
využití: 0:1
oslabení: 0:0

HBC Hostivař B vs. SK Kelti 2008 A 1:5 (1:2, 0:1, 0:2)

branky a nahrávky: 5. Vondrák, 7. Roubal, 12. Šafář, 26. Vorlová, 28. Olexová (Kačaba) - 4. Nestrojilová
střely: 17:30
vyloučení: 2:2
přesilovky: 1:2
využití: 0:0
oslabení: 0:1