Mladší žáci A - zápasy 17. 10. 2023

Áčko mladších žáků se trápilo na Lužinách v zakončení

Mladší žáci A odehráli na turnaji na Lužinách hned tři zápasy, ve všech svému soupeři ale podlehli, jednou z toho v nájezdech. Do úvodního utkání s Kert Parkem vstoupili Kelti tradičně dobře, úvodní vedení však trvalo pouhých devět vteřin. V podobném duchu se nesl celý průběh zápasu, na druhou branku totiž domácí tým opět rychle odpověděl a vzápětí se dostal ze začátku druhé poloviny do vedení. Kelti si dokázali vytvořit několik slibných šancí, v gól však ani jednu z nich nepřetavili. V zápase proti Chomutovu se na branku muselo čekat až do deváté minuty, kdy se domácí trefili hned dvakrát a Kelti tak museli dohánět dvougólovou ztrátu. To se jim podařilo a zápas šel díky brankám Frýdlové a Pachnera do nájezdů, ty však opanoval Chomutov. Proti áčku Hostivaře byl obraz hry jednoznačnější a Kelti kvůli chybám v obraně postupně inkasovali šest branek. Jediný gól Keltů pak vstřelil v první minutě kapitán Vondrák.

Komentář trenéra Jana Havla:

Na rozdíl od minulých dvou turnajů jsme se na Lužiny vydali v takřka kompletní sestavě. Vidět jsme tak mohli hráče, kteří v této sezoně ještě na žádném turnaji nehráli a byli jsme tak zvědaví, co na hřišti předvedou. V zápase s Kert Parkem, stejně jako s Chomutovem, bylo naším největším problémem správné řešení šancí, jinak si troufnu říct, že bychom obě utkání vyhráli. V druhém zmíněném jsme se navíc soustředili spíše na hráče domácích, než na náš vlastní výkon, kvůli čemuž jsme se probudili a začali dávat branky až v druhé polovině. Ve třetím utkání byla Hostivař lepší, my jsme jim však kvůli chaosu v obraně některé branky darovali příliš lacino. Čtyři z nich navíc v rozmezí čtyř minut. Celkově turnaj pozitivně hodnotit nemůžu. Herně jsme sice ve dvou utkáních obstáli a vítězství nám utekla kvůli špatné koncovce, přesto jsme ani v jednom nehráli jako tým a přístup některých hráčů nás v průběhu turnaje vyloženě zklamal. Doufám, že se to do příští neděle změní a domácí turnaj, v čele s derby mladších žáků, dokážeme ovládnout!


Sestava: Lánský, Bártová, Frýdlová, Kačaba, Pořízek, Roubal, Šafář, Vondráková, Alahakoon, Bárta, Lébrová, Makovská, Maršner, Olexová, Pachner, Vondrák (C)

HC Kert Park Praha vs. SK Kelti 2008 A 3:2 (1:1, 2:1)

branky a nahrávky: 10. Sýkora, 12. Mikoláš, 12. Fürst (Sýkora) - 10. Vondrák (Pachner), 11. Vondrák (Maršner, Pachner)
střely: 13:20
vyloučení: 0:1
přesilovky: 1:0
využití: 0:0
oslabení: 0:0

Wolves Chomutov vs. SK Kelti 2008 A 3:2ss (2:0, 0:2)

branky a nahrávky: 9. Klum, 10. Vaněk (Klum), 30. Šulc - 16. Frýdlová (Šafář), 18. Pachner (Vondráková)
střely: 11:20
vyloučení: 0:1
přesilovky: 1:0
využití: 0:0
oslabení: 0:0

HBC Hostivař A vs. SK Kelti 2008 A 3:2ss (2:0, 0:2)

branky a nahrávky: 3. Mellen (Kvasnička), 4. Svoboda (Slonek), 7. Mellen (Kvasnička, Holý), 7. Slonek (Svoboda), 14. Kvasnička (Mellen), 20. Kvasnička (Dvořáková) - 1. Vondrák (Kačaba, Frýdlová)
střely: 21:7
vyloučení: 1:1
přesilovky: 1:1
využití: 1:0
oslabení: 0:0