Mladší žáci A - zápasy 24. 10. 2023

Oba týmy mladších žáků podlehly Kladnu, ve vzájemném zápase zvítězilo Áčko

Na domácím turnaji se představily oba týmy mladších žáků, které doplnil soupeř z Kladna. Zápasy Keltů proti Rysům měly podobný průběh, soupeř totiž na hřišti udával tempo hry a dokázal oběma týmům vstřelit vysoký počet branek. Společné utkání ale přineslo pro diváky úplně jinou podívanou. Průběh byl totiž vyrovnaný a ve vysokém tempu, vedení áčka navíc dokázalo béčko vždy dotáhnout. Rozuzlení tak přišlo až v závěru, kdy Nový svou druhou brankou zápasu poslal áčko znovu do vedení, které si i přes oslabení pohlídalo.

Komentář trenéra mladších žáků "A" Jana Havla:

"První utkání se vzhledem k výsledku hodnotí těžko. Po vydařeném vstupu jsme cítili, že Kladno dokážeme potrápit. Pak se ale naplno ukázaly všechny naše nedostatky na hřišti a vysokou prohru jsme si kvůli opakujícím se chybám zasloužili. Do derby jsme vstoupili zdravě motivováni a díky úvodní převaze jsme šli do vedení. Soupeř ale srovnal krok a v celém utkání jsme mohli vidět spoustu šancí na obou stranách. Zápas tak zůstal otevřený až do závěru, který vyšel lépe pro nás, když jsme navíc dokázali odolat tlaku v poslední minutě. Za předvedený výkon v derby chci pochválit oba týmy, v utkáních s Kladnem však bylo vidět, že nás na trénincích čeká spousta práce, abychom se silnější konkurenci vyrovnali."


Komentář trenéra mladších žáků "B" Romana Nováka:

"Berounský turnaj mladších žáků nás zastihl v nekompletní sestavě, kterou jsme doplňovali nováčky nebo přípravkáři. To se projevilo především při startu do utkání s Kladnem, kde jsme alespoň opticky hrozili až od poloviny utkání. Zkušenější soupeř si došel pro vysokou výhru, ale nedali jsme kůži lacino a ve druhé polovině jsme měli možnost utkání gólově zkorigovat, což se nakonec nepovedlo. Branky jsme stříleli až v derby s "A" týmem, kde jsme gólovou přetahovanou prohráli vlastními chybami a především slabším zakončením našich jinak docela povedených akcí. Škoda, rozhodně by si utkání zasloužilo doputovat do nájezdů. Sumasumárum, opět jsme sbírali cenné zkušenosti, které se budou v budoucnu hodit."


Sestava mladších žáků A: Bártová - Frýdlová, Pořízek, Roubal, Vondráková, Alahakoon, Kačaba, Lánský, Makovská, Maršner, Nový, Olexová, Šafář, Vondrák (C)

Sestava mladších žáků B: Pour - Hloušková, Hron, Koudelová, Mayer, Villagomez, Bartl, Dolejš, Györödi, Just, Mezei, Milner, Rytíř


SK Kelti 2008 B vs. HBC Kladno 0:7 (0:2, 0:2, 0:3)

branky a nahrávky: 5. Dušek (Novák), 6. Pokorný (Sivek, Brůžek), 11. Pokorný, 13. Krejza (Bešťák, Novák), 25. Pokorný (Houska), 29. Pokorný (Dušek), 29. Sivek (Novák)

střely: 12:28
vyloučení: 1:0
přesilovky: 0:1
využití: 0:1
oslabení: 0:0



SK Kelti 2008 A vs. HBC Kladno 1:13 (1:4, 0:6, 0:3)

branky a nahrávky: 2. Vondrák - 3. Bešťák (Pokorný Marek), 4. Pokorný Marek (Pokorný Michal), 7. Novák (Pokorný Marek, Houska), 8. Bešťák (Novák), 14. Novák (Pokorný Marek, Pokorný Michal), 14. Brůžek (Dušek), 15. Bešťák (Krejza), 16. Pokorný Michal, 19. Pokorný Michal, 20. Novák (Krejza, Máša), 25. Brůžek (Novák), 26. Brůžek (Pokorný Marek, Sivek), 27. Novák (Bešťák)

střely: 5:34
vyloučení: 3:1
přesilovky: 1:3
využití: 0:0
oslabení: 0:0



SK Kelti 2008 A vs. SK Kelti 2008 B 4:3 (1:4, 0:6, 0:3)

branky a nahrávky: 2. Šafář (Vondrák), 17. Nový, 23. Frýdlová, 28. Nový (Olexová) - 14. Györödi (Mezei), 22. Bartl (Mayer), 27. Györödi (Mayer)

střely: 18:20
vyloučení: 3:0
přesilovky: 0:3
využití: 0:0
oslabení: 0:0