Mladší žáci A - zápasy 25. 3. 2024

Mladší žáci A na vítězství z předchozího turnaje nenavázali

Áčko mladších žáků se podruhé za sebou ukázalo na domácím turnaji, kde je tentokrát čekali dva výkonnostně silnější soupeři. Jak Hostivař, tak Rebel potvrdili roli papírových favoritů a trestali chyby méně zkušených protihráčů. S prvním zmíněným týmem dokázali Kelti ve druhé a třetí třetině sehrát vyrovnanou partii, která jim přinesla čtyři vstřelené branky, třígólový náskok z první třetiny však dohnat nedokázali. Proti Rebelu se Kelti ani jednou neprosadili a opět si s tímto soupeřem odnesli vysokou dvoucifernou porážku.

Komentář trenéra Jana Havla:

"Po vydařeném předchozím turnaji nás čekal tvrdý návrat do reality. Výkonnostně lepší soupeři zaslouženě trestali chyby, kterých jsme se především v obranném pásmu opakovaně dopouštěli. Škoda prospané první třetiny s Hostivaří, po které jsme se herně zvedli a sehráli dvě následující části vyrovnaně, i když nám v některých případech pomohla nezkušenost mladého brankáře hostů. Utkání s Rebelem mělo stejný průběh jako v tom přechozím vzájemném, společně s přibývajícími inkasovanými góly bohužel klesala i morálka na střídačce. Dokud se nepoučíme ze stále stejných chyb a nezačneme je hledat především v sobě, nemůžeme se takovým výsledkům divit."


Sestava: Bártová Kristýna - Kačaba Jakub, Pořízek Kryštof, Roubal Filip, Šafář Adam - Alahakoon Liliana, Horák Diviš, Lán Jan, Lánský Václav, Makovská Nela, Maršner Antonín, Olexová Lenka, Pachner Antonín, Vondrák Matouš


SK Kelti 2008 A vs. HBC Hostivař A 4:7 (0:3, 1:1, 3:3)

branky a nahrávky: 12. Lán, 23. Horák (Pořízek, Vondrák), 26. Horák (Pachner), 30. Pořízek (Roubal)
střely: 15:31
vyloučení: 1:1
přesilovky: 1:1
využití: 0:0
oslabení: 0:0



SK Kelti 2008 A vs. SK Rebel Praha 0:14 (0:4, 0:4, 0:6)

branky a nahrávky: 1. Táborský (Filař), 6. Táborský (Pavlíček, Milota), 8. Filař (Kropík), 10. Kropík (Nechvátal, Lanc), 14. Táborský (Filař), 18. Nechvátal (Jehlík, Lanc), 20. Lanc (Nechvátal, Jehlík), 23. Lanc (Kropík), 26. Pavlíček (Urban, Jura), 27. Filař, 28. Jura (Pavlíček, Urban), 30. Táborský, 30. Filař (Táborský)
střely: 15:42
vyloučení: 2:3
přesilovky: 3:2
využití: 0:2
oslabení: 0:1