A-tým - zápasy 3. 3. 2024

Áčko na úvod jara přetlačilo Mladou Boleslav

V prvním jarním kole 1. ligy přijeli do Berouna Tygři z Mladé Boleslavi. Diváci mohli vidět opatrný hokejbal, který příliš šancí nenabídl. Bylo to spíše čekání na chyby. Ty udělaly oba týmy dvě, a tak se muselo až do nájezdů, kde byli Kelti šikovnější.

Komentář trenéra Romana Nováka:

"Dobrý vstup do jarní části i když po výkonu, který úplně optimální nebyl. Občas to u nás zezadu hodně skřípalo a rovněž směrem dopředu jsme nebyli dostatečně efektivní v zakončení, přičemž šancí na gól jsme si vypracovali dost. Dva body jsou doma, a i proto, že zápas klidně mohl skončit opačně, jsme za ně rádi. Přeci jenom, naše sestava byla vepředu hodně omlazená a v nohou měla více než polovina hráčů už jeden těžký sobotní duel."

Rozhovor s Jakubem Havlem:

Dnes si v útoku nastoupil s Matějem Tauferem a Adamem Vácou, jak ti tato spolupráce vyhovovala?

Tak bylo to něco nového, ale po boku Adama Vácy a Matěje Taufera se hraje vždycky dobře a dneska z toho padl gól, takže jsem šťastný.

Zápas se nesl v relativně rychlém tempu, byl jsi s vaším výkonem spokojený?
Byl jsem s naším výkonem spokojený. Oba dva týmy byly vyrovnaný a řekl bych, že tady to byl spíš takový rozstřel o to, kdo si vezme bod navíc.

Včera jsi absolvoval zápas juniorky v Plzni, který taky skončil 3:2 akorát v prodloužení. Jak těžké jsou tyto víkendové dvojzápasy na regeneraci?

Ani ne, už od mladších kategorií hraji většinou dva zápasy o víkendu, ale když se vyskytne nějaká komplikace, tak potom je to těžší.