Dorost - zápasy 17. 3. 2024

Dorost doma padnul s Ústím nad Labem

Prestižní zápas se v neděli odehrál v Hlinkách, když dorazili dorostenci z Ústí nad Labem. Kelti sice šli v první třetině do vedení, ale druhá třetina vyšla lépe pro změnu hostům, kteří si vypracovali jednogólový náskok, který jim vydržel až do konce, a proto Modrobílí prohráli s Elbou 3:4.

Komentář trenéra Josefa Moravce:

"I přes výsledek, který nám body nepřinesl, jsem s předvedenou hrou kluků spokojený. Věděli jsme, že Ústí nebude lehký soupeř, ale hráči se s tím popasovali velice dobře, za což jsem na ně hrdý. Kluci se v tomto zápase přesvědčili, že se dá hrát i s těmi nejlepšími."

Rozhovor s Ondřejem Černým:

Je něco, na co vás trenéři před zápasem upozornili?

S trenéry jsme se před zápasem bavili především o tom, jak zvládnout hru ve středním pásmu, kterou už se snažíme půl sezóny pilovat. I to myslím, že se v dnešním zápase ukázalo v pozitivním světle a tam chyba dneska určitě nebyla.

Jaké bylo po relativně lehkých soupeřích se přepnout na dnešní vyrovnaný zápas?

Já si nemyslím, že jsme hráli v poslední době s nějak lehkými soupeři, protože přeci jen zimní příprava byla nabytá kvalitními utkáními, takže já si myslím, že tohle vůbec nehrálo v dnešním zápase roli.

Co považuješ za vaši největší chybu dneska?

Tak kromě jednoho gólu vlastně všechny padly z předbrankového prostoru, kde prostě, co si budeme, Ústí je v tomhle silný, přeci jenom v tom hokeji to trénují často. To myslím, že rozhodlo. Stejně tak góly padaly i na naší straně z předbrankového prostoru, ale myslím, že tato hra rozhodla celé utkání.