Dorost - zápasy 1. 4. 2024

Dorost si smlsnul na Suchdolu

Dorostenci v neděli přivítali Suchdol nad Lužnicí a do zápasu vlétli se vší vervou. Již během první třetiny dokázali Kelti nasázet šest branek. Činil se především David Černý, který zapsal hned šest kanadských bodů. A jelikož Berounští v tempu nepolevili, bylo výsledné skóre 17:2.

Komentář trenéra Josefa Moravce:

" V dnešním utkání se Suchdolem dostali prostor všichni hráči. Zároveň jsme si vyzkoušeli i drobné změny v sestavě a většina hráčů se s tím popasovala dobře. Nyní se ale musíme soustředit na další důležitá utkání, která nás v základní části ještě čekají."

Rozhovor s Richardem Mathauserem:

Po poměrně nepovedeném utkání v Třemošné se vám v dnešním zápase povedlo až neobvykle prosadit. Co tomuto rozdílu přičítáš?

Já tomu přičítám hlavně to, že se hrálo na plastu a ne na betonu. A gólman Třemošné byl na posledním zápase ve výborné formě. To je asi vše.

Skórovat se vám povedlo ve všech třetinách, co za tím stálo a co vám říkali trenéři?

Góly jsme stříleli, protože jsme výrazně kvalitnější papírově než soupeř a trenéři nám mezi třetinami říkali, abychom i přes naší převahu nebyli sobečtí a snažili se dál hrát kombinačně.

Ty sám si začal střílet góly až ve třetí třetině, jak to a na co jsi čekal?

Tak já jsem si po včerejším zápase, kde jsem zlomil hokejku, celé dvě třetiny zvykal na hokejku. Spoluhráči se rozhodli, že mi dopřejí si dát góla a nakonec tam padly dokonce tři.