Dorost - zápasy 24. 2. 2024

Dorostenci zakončili eXcellent League spolehlivým výkonem proti Kertu

Poslední zápas eXcellent League odehráli dorostenci doma s Kert Parkem Praha a předvedli parádní výkon. Svého soupeře jasně přehráli a nedovolili mu vstřelit ani jednu branku. Sami dokázali vsítit hned pětkrát, a tak diváci v Hlinkách viděli jasnou záležitost.

Rozhovor s Patrikem Jílkem:

Jak jste se na Kert Park v týdnu připravovali?

Na tréninku jsme trénovali přesilovky a oslabení. Trénovali jsme hlavně obranu, střední pásmo a pilovali jsme všechny taktické prvky.

Ve druhé třetině jste se trápili, gól jste dali až v posledních vteřinách. Co za tím stálo?

Myslím, že nám to celkově moc nelepilo tu druhou třetinu. Utíkaly nám míčky a stříleli jsme moc nahoru.

Jak bys zhodnotil eXcellent League a celou zimní přípravu?

Myslím, že eXcellent League byla dobrá příprava na pozdější část sezóny. Ze začátku jsme se trošku hledali ve hře, ale každým dalším zápasem jsme se zlepšovali a zlepšovali jsme svoji hru, kterou po nás trenér chtěl.

Komentář trenéra Josefa Moravce:

"V utkání s Kertem jsme se rozjížděli pomaleji a skoro celou první třetinu jsme se hledali. Po nástupu do druhé třetiny se naše hra zlepšila. Přibyly i naše pěkné kombinace a zároveň jsme se více snažili o zakončení. Do poslední části utkání jsme vstoupili s tím, že si vyzkoušíme nějaké věci, které jsme cvičili na trénincích a musím říct, že to nevypadalo vůbec špatně. Teď už se soustředíme na soutěž a věřím, že jsme na ni dobře připraveni."