Junioři - zápasy 25. 2. 2024

Junioři vykročili do jara správnou nohou

Junioři odehrají začátek jara v nadstavbové skupině Skupině A, ve které jsou ty nejlepší týmy v republice. První utkání čekalo na Kelty doma, když přijely Pardubice. Berounští předvedli jeden z nejlepších výkonů v sezóně a pohodlně si dokráčeli za výhrou 5:2.

Rozhovor s Romanem Kurhajcem:

Lepší vstup do jarní části jste si přát nemohli, v čem jste dneska byli lepší než soupeř?

V první třetině jsme nasázeli víc gólů, měli jsme dobrý pohyb, soupeře jsme utahali a pak už jsme si to jenom drželi.

Co jste dnes mohli udělat lépe?

Ve druhé třetině jsme dělali mnoho zbytečných útočných i obranných faulů a tím jsme soupeře málem dostali do hry.

Příští týden vás čeká výjezd do Plzně, se kterou jste na podzim dvakrát prohráli, na co je potřeba se připravit?

Asi na to větší hřiště, mnohem širší a delší hřiště. Jsou běhavý, tak asi více nějaký pohyb, více si rozebírat hráče a to je asi všechno.


Komentář trenéra Romana Nováka:

"Nadstavbová část pro nás začala velmi příjemně. Výborný výkon plný pohybu a branek nám přinesl zasloužené vedení. První třetina byla zatím tím nejlepším, co jsme v této sezoně směrem dopředu sehráli. V prostřední části jsme však třikrát faulovali a soupeře dostali zpět do utkání. Pro Pardubice se ale dvoubrankové manko společně s výborně chytajicim Koudelou ukázalo jako nepřekonatelný problém, zvlášť když jsme se ve třetím dějství vrátili ke své hře, která nesla úspěch na začátku utkání a ještě v závěru pečetili výsledek. Pro nás úspěšný vstup do jarní části s mnoha pozitivy ve hře. Věřme, že na tento výkon dále navážeme."