Ženy - zápasy 11. 9. 2022

Ženy prohrály v přípravě s Kadaní po prodloužení

Ještě před začátkem nového ročníku Ligy žen sehrály Fretky přátelské utkání proti čerstvě vzniklému týmu Panthers Kadaň. I přestože si rychle vybudovaly vedení 2:0, nedokázaly si ohlídat hvězdu hostujícího týmu Anetu Lédlovou, která vzápětí korigovala skóre dvěma góly zpoza branky. V další části utkání vstřelily oba týmy po dvou brankách a na řadu tak přišlo prodloužení, ve kterém Lédlová svojí celkově čtvrtou brankou v utkání rozhodla o vítězství celku z Podkrušnohoří.

Komentář trenéra Václava Koudely: "Vzhledem k reprezentačním povinnostem Martiny Mazancové a Ivy Sevaldové na Masters jsem mohl být dnes s týmem Fretek při přátelském zápase proti zkušenému týmu Kadaně a musím říct, že si naše holky nevedly vůbec špatně. Tým složený převážně z mladších žákyň, a to částečně z hráček bez zkušeností s Ligou žen, nezaostával za staršími kolegyněmi z Kadaně a v první třetině dokonce otevřel skóre a následně navýšil vedení na 2:0. Tým hostů se ale probral a zejména díky Anetě Lédlové, která Fretkám po sólových akcích nasázela čtyři góly, nakonec zvítězil v netradičním prodloužení 4:5. Bez ohledu na fakt, že se zápas hrál po letní přestávce a tým byl složený těsně před zápasem, předvedly holky úžasně bojovný a odhodlaný výkon se spoustou chytrých kombinačních akcí. Pokud se vyvarujeme některých drobných individuálních chyb, budou se nás obávat i nejtěžší soupeřky."


Sestava Fretek:

Koudelová, Králová - Faitová, Škorpilová, Šlemarová, Vaculíková - Bilasová, Frýdlová, Hájková, Hloušková, Hrubá, Kondrátová


Branky Fretek: Kondrátová, Bilasová, Frýdlová, Hájková