Ženy - zápasy 18. 10. 2022

Fretky sehrály minitrunaj 3+1

Zápasová praxe je víc než cenná, a proto ženy v sobotu na berounském hřišti uspořádaly malý turnaj formátu 3+1. Toho se nakonec zúčastnily pouze tři týmy - dva výběry Fretek a pražské KOVO. Hrálo se systémem dvakrát každý s každým tak, aby si všechny celky do sytosti zahrály. Nejúspěšnější byly nakonec Fretky-Modré, které třikrát zvítězily a jednou remizovaly.

Komentář Michaely Šmatlákové (Fretky-Bílé): "Jsem ráda, že se 3+1 dokázala uspořádat a mohly jsme si s holkami zahrát po delší době na malém hřišti. Děkuji zúčastněnému KOVU, že přijelo a my nemusely hrát jen proti sobě. Doufám, že příštích 3+1 se zúčastní více týmů, protože o zábavu je postaráno a ačkoliv jsem s mým týmem zažila pouze jednu remízu, jinak samé prohry, tak jsme si turnaj užily a neztrácíme hlavu, příště to bude lepší."


Komentář Terezie Vaculíkové (Fretky-Modré): "Já jsem si to osobně užila. Bylo fajn zahrát si jiný formát hry, na který nejsme zvyklé, hlavně před dalším kolem Ligy žen. Pokud by se nám podařilo oživit turnaje 3+1 jako před pár lety, budu se těšit na každý zápas."


Sestava Fretky-Bílé: Králová - Mazancová, Šmatláková, Rezková, Holá, Bilasová, Miltnerová, Dvořáková


Sestava Fretky-Modré: Koudelová - Sevaldová, Frýdlová, Šlemarová, Vaculíková, Hrubá, Vondráková


Výsledky turnaje:

  • Fretky-Bílé vs. TJ KOVO Praha 2:4
  • TJ KOVO Praha vs. Fretky-Modré 2:3
  • Fretky-Modré vs. Fretky-Bílé 2:2
  • TJ KOVO Praha vs. Fretky-Bílé 4:3
  • Fretky-Modré vs. TJ KOVO Praha 2:1
  • Fretky-Bílé vs. Fretky-Modré 1:3