Starší žáci A - zápasy 27. 10. 2022

Starší žáci si zpestřili podzimní prázdniny přátelákem

Kelti pro přátelské utkání s Plzní sestavili výběr z dvou týmů starších žáků. Zápas to byl velmi atraktivní, padlo v něm hned deset branek. Kelti dlouho drželi se svým sokem krok, avšak po neproměněných šancí přišel od Plzně rozhodující úder v podobě šestého gólu. Kelti už s tímto výsledkem nic udělat nedokázali. S Plzní prohráli 4:6.

Komentář trenéra Ondřeje Baleky:

"Namíchaný tým starších žáků si zpestřil tréninkový program s Plzní, která ve své soutěži nemá konkurenci. Kelti se nakonec sešli v počtu 17 hráčů do pole a branku dnes zajistila Kačka Koudelová. Zápas měl vysokou úroveň z obou stran. Do zápasu vstoupil nešetrným zákrokem Šafra, když poslal hráče Plzně nebezpečně hlavou na mantinel. Kelti se ještě jednou za tento zákrok omlouvají. Hráč dostal trest 2+10, ale v zápase jsme ho již nenechali pokračovat. Poté se naštěstí opět na hřiště vrátila dobrá hra z obou stran. Za stavu 4:5 jsme trefili dvakrát tyč a pote inkasovali rozhodující branku na 4:6. Namixovany tým Keltů proti silnému soupeři předvedl dobrý výkon a těšíme se na odvetu do Plzně."

Sestava Keltů:

Koudelova - Faitová, Holovský, Boldi, Biskup, Šlechta, Stolz, Jílek, Smejkal, Svoboda, Hasal, Kravec, Fortunik, Vorel, Buroň, Fučík, Šmíd, Šafra