Dorost - zápasy 3. 3. 2023

Další vysoké vítězství v přípravě pro dorostence

Dorostencům pokračovala příprava na jarní část přátelským zápasem s Rebelem Praha. Kelti navázali na svůj středeční výkon z eXcellent League a opět řádili v útoku. Tentokrát ovšem na nic nečekali a s gólovou nadílkou začali už v druhé minutě, když střelecký účet otevřel Kurhajec. Berounští nepolevovali a pravidelně navyšovali skóre, to se zastavilo až na číslovce osm. Kelti tudíž porazili Rebel 8:0.

SK Rebel Praha - SK Kelti 2008 - 0:8

Branky: 2. Kurhajec (Černý O., Smejkal), 6. Hasal (Žežulka), 13. Kurhajec, 21. Černý O. (Šlechta, Krbec), 22. Šlechta (Kolman, Hrubý), 30. Hasal (Černý D.), 38. Hasal, 39. Žežulka (Šlechta)

Střely: 19:36

Komentář trenéra Petra Laška:

"Odvetné utkání proti Rebelu bylo dalším důležitým krokem k získání herní praxe pro jarní část sezóny. Utkání jsme měli celou dobu pod kontrolou a postupně navyšovali skóre, hlavní cíl asi byl, aby se nikdo nezranil, protože hřiště místy klouzalo jak na ledě. Musím ocenit výkon brankáře Koudely, protože většinu zápasu mrznul, ale kdykoliv měl soupeř šanci, vždy byl na správném místě a zároveň je to varovný signál, protože silnější soupeř by mohl nabídnuté šance po našich chybách trestat daleko přísněji."

Sestava Keltů: Koudela Ondřej - Kolman Matěj, Slánský Martin, Dejdar Adam, Hipča Martin, Smejkal Jaroslav, Hrubý Jan, Kadeřábek Jakub - Babka Štěpán, Krbec Denis, Kurhajec Roman, Černý Ondřej, Šlechta Vojtěch, Žežulka Matěj, Černý David, Hasal Martin

Sestava Rebelu: Vaňáč Martin, Doskočil Petr - Matějka Jan, Anděl Adam, Váša Adam, Vaňáč Ondřej, Frnst Vašek, Kosina Ondřej - Tipta Martin, Ryboš Filip, Grof Filip, Slavětínský Vojtěch, Tonyka Filip, Nalter Patrik