Přáteláky a turnaje 6. 2. 2024

Mladší žáci si zpestřili přípravu účastí na Marlins Cupu

Podobně jako A-tým nebo dorost si i mladší žáci ozvláštnili zimní kondiční přípravu a vydali se za prvními zápasy nového roku. Ty absolvovali v rámci tradičního turnaje Marlins Cup v Plzni, na němž se utkali se čtveřicí kvalitních soupeřů - Pardubicemi, Pískem, Rebelem a domácími Mečouny. Ani v jednom zápase však výběr složený z obou týmů nedosáhl na vítězství a s turnajem se tak rozloučil pátým místem.

Komentář trenéra Václava Patzenhauera:

"S výběrem mladších žáků jsme přijeli do Plzně na silně obsazený turnaj. Ovšem naši chlapci a dívky se silnějších soupeřů nezalekli a odehráli s nimi velmi dobře sérii čtyř zápasů. Byť některé výsledky tomu neodpovídají, náš výběr sehrál vyrovnané zápasy. Bohužel se nám nedařilo v koncovce, ale řekl bych, že to bylo jediné, v čem nás soupeři školili. Rád bych všechny pochválil za předvedené výkony, které byly beze sporu jedny z nejlepších v letošní sezóně."


Soupiska:

Kryštof Pořízek, Vítek Mayer, Adam Šafář, Kateřina Škorpilová, Kateřina Koudelová, Tomáš Hron, Adam Györödi, Matěj Pour, Antonín Maršner, Antonín Pachner, Adriana Rezková, Václav Lánský, František Rytíř


Výsledky:

SK Kelti 2008 0:3 SK Rebel Praha

HBC Plzeň 4:1 SK Kelti 2008

HC ŠD Písek 2:1 SK Kelti 2008

HBC Pardubice 6:1 SK Kleti 2008