Mladší žáci B - zápasy 25. 3. 2024

Na Lužinách se Béčku mladších žáků opět zadařilo proti týmu ze severu

Poprvé od konce listopadu si B-tým mladších žáků vyzkoušel zápasové tempo. Konkrétně vyjel na Lužiny, kde ho čekala podobná dvojice soupeřů jako při jeho poslední návštěvě v minulém roce. V úvodním utkání vyzvali Kelti domácí Kert Park a v druhém pak tým ze severu, Chomutov však tentokrát nahradila ústecká Elba. Proti domácím drželi dlouho naději, avšak chyby v obraně soupeři neomylně trestali a výsledkem byla prohra 1:3. Náladu si však berounský tým spravil v duelu s Ústím, v němž se mu střelecky i herně dařilo a zaslouženě tak vyhrál 5:2.

Komentář trenéra Romana Nováka:

"Setkali jsme se s týmy zhruba naší výkonnostní úrovně. S Kertem jsme kromě rychlého prvního zásahu, i přes řadu dalších šancí, branku nevsítili a museli zkousnout trošku trpkou prohru. Protože hra celkově nebyla rozhodně špatná. Domácí ale dvakrát trestali naše chyby v obraně a na konci pojistili výhru gólem do prázdné branky. S Ústím jsme, i díky výškové převaze, dominovali. Pěti góly jsme si spravili chuť, soupeř ale bojoval do konce a rozhodně nic nevzdal. Co o turnaji říct víc? Tým je poskládaný velmi nesourodě, nicméně na hřišti samotném to není poznat, protože jak starší děvčata, tak mladší kluci, se výborně doplňují a dokážou podpořit. Navíc ti zkušenější dnes zahráli podle našich představ. Služebně mladší hráčky i hráči pak střídali silnější momenty se slabšími, což není překvapující, ale v konečném účtování rozhodně zahráli všichni velmi dobře."


Sestava: Hron Tomáš - Černický Vojtěch, Koudelová Kateřina, Mezei Josefína, Němcová Karolína, Škorpilová Kateřina - Bartl Šimon, Dolejš Matěj, Györödi Adam, Hloušková Eliška, Just Tobiáš, Kubrycht Stanislav, Mayer Vítek, Rezková Adriana, Rytíř František


HC Kert Park Praha vs. SK Kelti 2008 B 3:1 (0:1, 1:0, 2:0)

branky a nahrávky: 17. Mikoláš (Bláha), 27. Kotalová (Ondík), 30. Bláha (Sýkora) - 2. Hloušková
střely: 18:12
vyloučení: 2:0
přesilovky: 0:2
využití: 0:2
oslabení: 0:0



SK Kelti 2008 B vs. Elba DDM Ústí nad Labem 5:2 (2:1, 0:0, 3:1)

branky a nahrávky: 5. Bartl (Hloušková), 9. Bartl (Škorpilová), 22. Hloušková (Rezková), 24. Rezková, 28. Mayer (Györödi) - 10. Hudec (Werner), 29. Borůvka (Hudec)
střely: 23:13
vyloučení: 3:1
přesilovky: 1:3
využití: 1:0
oslabení: 0:0