Mladší žáci B - zápasy 29. 4. 2024

Na domácím hřišti předvedlo Béčko mladších žáků skvělé výkony

Mladší žáci "B" dokázali v neděli navázat na dobrou hru, kterou předváděli předminulý víkend na Kladně a doma sehráli dvě velmi dobrá utkání. V začátku toho prvního je sice trochu potrápila ospalost, ve třetí třetině ale mladí Kelti ukázali, co umí a Hostivař "B", která do té doby vedla 2:0, nakonec porazili 3:2. Zápas s Mostem byl od první minuty vyrovnaný a plný útočných akcí, a ač soupeři vedli, žáci dokázali vyrovnat. O výhru je však nakonec připravilo oslabení v samotném závěru duelu, z kterého hráči Mostu vytěžili gól a vyhráli tak 4:3.

Komentář trenéra Romana Nováka:

"V prvním duelu jsme do poloviny spali. Vlažným výkonem, který neměl s hokejbalem mnoho společného, jsme proplouvali zápasem, který neměl valnou úroveň. Hostivař dvěma góly odskočila a těšila se na první výhru, nicméně drobné korekce v sestavě společně s tlakem na zvýšení a zlepšení výkonu hráčů nakonec zafungovaly. Ve druhé části jsme se probírali, aby ve třetí konečně přišel uragán, kdy řádili především Vojta Černický a Vítek Mayer, a výsledkem byl zasloužený obrat na 3:2. S Mostem jsme navázali na předchozí duel s Hostivaří a silného soupeře několikrát zatlačili a vytěžili z toho branku. Mostečtí sice v prostřední části otočili, nám se ale povedlo opětovně srovnat po teči Káji Němcové, která vsítila svoji první branku, a individuální akci Mayera. Dobře hrající tým se hnal za výhrou, mostečtí také, a tak byl k vidění poměrně pěkný útočný hokejbal. Zápas se podařilo Mostu vyhrát, když využil nabídnoutou přesilovku a překonal po závaru před brankou výborně chytajícího Tomáše Hrona. Naše šance už zůstaly nevyužity, do nájezdů jsme tedy zápas nedotáhli. I tak si desítka hráček a hráčů zaslouží za toto utkání velkou pochvalu."


Sestava: Hron Tomáš - Černický Vojtěch, Hloušková Eliška, Just Tobiáš, Koudelová Kateřina, Mayer Vítek, Mezei Josefína, Němcová Karolína, Rytíř František, Škorpilová Kateřina, Villagomez Sebastian Rafael


SK Kelti 2008 B vs. HBC Hostivař B 3:2 (0:1, 0:1, 3:0)

branky a nahrávky: 25. Černický (Hloušková, Mayer), 28. Mayer (Mezei, Rytíř), 29. Černický (Škorpilová, Mayer) - 6. Svobodová, 18. Smejkal (Paletová)
střely: 25:10
vyloučení: 3:0
přesilovky: 0:3
využití: 0:0
oslabení: 0:0



SK Kelti 2008 B vs. HBC Most 3:4 (1:0, 2:3, 0:1)

branky a nahrávky: 7. Mayer, 18. Němcová (Hloušková), 19. Mayer (Černický) - 12. Švarc (Mrnka), 13. Mrnka (Švarc), 17. Hula (Houška), 25. Mrnka (Švarc, Houška)
střely: 17:32
vyloučení: 1:0
přesilovky: 0:1
využití: 0:1
oslabení: 0:0