Mladší žáci A - zápasy 21. 5. 2024

Mladší žáci A oplatili Novému Strašecí porážku, na Hostivař nestačili

Podruhé v jarní části zavítali mladší žáci A na turnaj do Hostivaře, kde se tentokrát utkali s hostivařským "áčkem" a Novým Strašecím, kterému měli po předchozím turnaji v Chomutově co vracet. První utkání s domácím týmem se Keltům vůbec nepovedlo. Hostivař byla střelecky výrazně aktivnější a už v první třetině si vytvořila výrazný náskok, který se na konci zastavil na jedenácti brankách. S Novým Strašecím sehráli Kelti vyrovnané utkání, které ani z jedné strany moc střel nepřineslo a muselo se rozhodnout až v nájezdech. V těch byli úspěšnější modrobílí, kteří proměnili hned dva ze tří pokusů.

Komentář trenéra Jana Havla:

"Z turnaje mám pocit, jako by se v našem dresu objevily dva úplně odlišné týmy. Proti silnější Hostivaři se opět ukázaly naše největší problémy, které vidím především v důrazu, kde nám chybí v soubojích o krok navíc a v hledání chyb u ostatních spoluhráčů. Dokud nezačne každý nejdříve u sebe, těžko se dá hrát jako jeden tým. První zápas jsme tak díky naší brankářce přešli "pouze" s jedenácti obdrženými brankami a do druhého jsme po promluvě ke hráčům vstoupili zcela odlišně. Zvýšili jsme aktivitu, přestali se bát soupeře a výsledkem byl vyrovnaný zápas, který jsme v nájezdech zvládli. Doufám, že na něj tento týden navážeme na domácím turnaji, kde postavíme s "béčkem" společný tým."


Sestava: Bártová Kristýna, Frýdlová Natálie, Kačaba Jakub, Roubal Filip, Šafář Adam - Alahakoon Liliana, Horák Diviš, Lán Jan, Lánský Václav, Makovská Nela, Maršner Antonín, Nový Tomáš, Pachner Antonín, Vondrák Matouš


HBC Hostivař A vs. SK Kelti 2008 A 11:0 (5:0, 3:0, 3:0)

branky a nahrávky: 2. Holý (Mellen), 2. Kvasnička (Mellen), 5. Kvasnička (Holý), 6. Vrábel (Slonek), 7. Svoboda (Nestrojilová), 12. Holý (Mellen, Kvasnička), 12. Mellen (Kvasnička), 18. Mellen (Kvasnička), 24. Holý (Mellen, Procházka), 25. Kubát, 26. Nestrojilová (Svoboda, Burian)
střely: 40:12
vyloučení: 5:4
přesilovky: 3:4
využití: 0:0
oslabení: 0:0



SK Kelti 2008 A vs. HBC Nové Strašecí 2:1ss (1:0, 0:0, 0:1 - 0:0)

branky a nahrávky: 9. Frýdová, 30. Vondrák - 22. Petřík
střely: 12:14
vyloučení: 3:1
přesilovky: 1:3
využití: 0:0
oslabení: 0:0