Starší žáci A - zápasy 4. 6. 2024

Mladší žáci se nekvalifikovali na finálový turnaj ani napodruhé

Mladší žáci se už podruhé v sezoně ucházeli o postup na finálový turnaj, tentokrát měli možnost si zajistit výlet do Karviné před domácím publikem. V cestě jim stály týmy Nového Strašecí, Kert Parku, Dobřan a Mostu. Po úvodním vítězství s Novým Strašecím, které si vybojovali v závěru druhé části vyrovnaného utkání, se Kelti postavili Kert Parku, který později celý turnaj opanoval. Hned úvod zápasu sliboval zajímavou podívanou, modrobílí totiž dokázali po inkasovaném gólu na samotném začátku reagovat rovnou dvakrát. Hosté si však vzali vedení zpátky a z řady šancí, které oba týmy měly, dokázali vstřelit v konečném součtu o dvě branky více. Nejvíc bude Kelty mrzet třetí utkání s Dobřany, kde měli šanci v turnaji stále zvítězit. Soupeř si však rychle vzal vedení a dokázal ve zbytku utkání využít chyby, na které Kelti nedokázali dostatečně odpovědět. Po posledním utkání s Mostem, které se vůbec nepovedlo podle představ, se Kelti umístili na pátém místě.

Komentář trenéra Romana Nováka:

"Kvalifikační turnaj jsme odstartovali výborně. Bojovný výkon nám přinesl vyrovnaný duel s Novým Strašecím, přestože byl pro řadu hráčů na jejich postech ne úplně ideálním. Nicméně hráči si s tím poradili skvěle a týmový výkon podtrhl dobrý úvod do turnaje. Ve druhém duelu nás čekal Kert Park. Soupeř rychle vedl, my stav obrátili, aby se Kert zase do vedení vrátil. Útočně laděný zápas přinesl řadu šancí na obou stranách. Gólovek zhruba stejně, Pražané ale dokázali dostat míček za našeho gólmana víckrát. K výhře v turnaji bylo potřeba porazit Dobřany. Jenže asi i s vědomím této odpovědnosti na nás dolehla tíha okamžiku a v klíčových chvílích míček z hokejek sjížděl anebo jsme nebyli tam, kde jsme být měli. Dobřany se tak dostaly lacino k vedení které přes naše veškeré snahy udržely. Efektivita v zakončení byla jednoznačně na straně Západočechů. Poslední duel s Mostem byl zpočátku vyrovnaný, šikovné hrající soupeř ale využíval téměř každé naší chyby při bránění a sázel do naší branky jeden gól za druhým. Nejhorší zápas a výkon dne jsme si tedy nechali na konec. Když nebudeme dopodrobna pitvat poslední zápas, byl to turnaj který vlastně přinesl skoro vše co jsme potřebovali. Vědomí, že můžeme hrát se všemi, vstřelené branky, skvělé výkony gólmanů a to, že naděje na dobrý výsledek je za téměř každého stavu. Stejně jako zmar kdy se soupeřům daří využít vše na co sáhnou a že se sen o výhře vzdaluje a není už vůle a síla s utkáním mnoho dělat. To vše ke sportu patří a věříme že se z toho dokážeme do budoucna poučit. Co bych chtěl opravdu vyzdvihnout byla neutuchající podpora rodičů, kteří fandili a podporovali za všech okolností! "


Sestava: Pour Matěj - Galanda David, Györödi Adam, Horák Diviš, Just Tobiáš, Kačaba Jakub, Lán Jan, Lánský Václav, Makovská Nela, Mayer Vítek, Nový Tomáš, Pachner Antonín, Pořízek Kryštof, Roubal Filip, Suttr Oliver, Vondrák Matouš

HBC Nové Strašecí vs. SK Kelti 2008 1:2 (1:1, 0:1)

branky a nahrávky: 8. Štekl (Rublič) - 9. Pachner (Mayer), 21. Györödi (Lánský, Galanda)
střely: 22:20
vyloučení: 0:2
přesilovky: 2:0
využití: 0:0
oslabení: 0:0


SK Kelti 2008 vs. HC Kert Park Praha 4:6 (2:4, 2:2)

branky a nahrávky: 2. Pachner, 5. Lánský, 13. Lán (Vondrák), 20. Pachner (Lánský) - 1. Svoboda (Sýkora), 6. Sýkora (Svoboda), 10. Sýkora (Kotalová), 11. Ondík (Svoboda, Kotalová), 15. Svoboda, 19. Bláha (Vlach)
střely: 28:34
vyloučení: 0:0
přesilovky: 0:0
využití: 0:0
oslabení: 0:0


TJ Snack Dobřany vs. SK Kelti 2008 4:3 (3:1, 1:2)

branky a nahrávky: 1. Švamberk, 9. Česák (Korman, Kleisner), 12. Korman (Švamberk), 17. Pezl (Drahota) - 8. Györödi, 14. Györödi, 23. Vondrák (Pachner, Kačaba)
střely: 19:18
vyloučení: 4:1
přesilovky: 1:4
využití: 0:0
oslabení: 0:0


SK Kelti 2008 vs. HBC Most 2:8 (1:4, 1:4)

branky a nahrávky: 3. Györödi Adam, 22. Mayer (Lán) - 2. Švarc (Mrnka), 6. Sedlák (Houška), 10. Švarc (Mrnka, Fycýková), 11. Švarc (Mrnka), 13. Švarc (Mrnka), 18. Švarc (Sedlák), 21. Mrnka (Švarc), 24. Sedlák (Houška, Kostelníková)
střely: 12:42
vyloučení: 0:0
přesilovky: 0:0
využití: 0:0
oslabení: 0:0