Mladší žáci A - zápasy 13. 6. 2024

Mladší žáci zakončili sezonu turnajem v Mladé Boleslavi

Smíšený tým mladších žáků se na poslední turnaj v sezoně vydal do Mladé Boleslavi, kde vyzvali domácí tým a Most, se kterým se utkali i o týden dříve na kvalifikačním turnaji. První utkání s Mladou Boleslaví se pro Kelty nevyvíjelo vůbec podle představ, mnoho gólů je stály chyby v obraně a směrem dopředu vázla především koncovka. Do druhého utkání si modrobílí dávali v obranné fázi větší pozor, branku však dokázali vstřelit pouze jednu. Hosté si tak utkání pohlídali a konečný výsledek 1:3 zpečetili trefou do prázdné branky.

Komentář trenéra Jana Havla:

"V turnaji nás stály lepší výsledky naše největší problémy, které jsme v průběhu celé sezony měli. Především první výsledek neodpovídá dění na hřišti, my jsme však soupeři darovali góly lacino a především ze stejných chyb. Směrem dopředu jsme buď situace řešili špatně, nebo nebyli efektivní v zakončení, což platilo z části i ve druhém zápase. Do druhého zápasu jsme se oklepali a výsledkem byl vyrovnaný hokejbal z obou stran, kdy jsme si v obraně dávali větší pozor. Škoda především závěru, když jsme v přechodu do útočného pásma ztratili míček a soupeř krutě pojistil svůj výsledek do prázdné branky."

Sestava: Hron Tomáš - Frýdlová Natálie, Györödi Adam, Kačaba Jakub, Koudelová Kateřina, Lánský Václav, Mayer Vítek, Pour Matěj, Pořízek Kryštof, Roubal Filip, Villagomez Rafael Sebastian, Vondrák Matouš, Černický Vojtěch, Šafář Adam, Škorpilová Kateřina

HBC Tygři Mladá Boleslav vs. SK Kelti 2008 7:0 (2:0, 4:0, 1:0)

branky a nahrávky: 4. Kvaizar (Zuskin, Souček), 7. Kvaizar (Souček), 15. Doležal (Šilhavý), 16. Kvaizar (Sajdl), 18. Lofaj (Kvaizar), 20. Sajdl (Kvaizar), 25. Souček (Lofaj)
střely: 20:21
vyloučení: 0:2
přesilovky: 2:0
využití: 1:0
oslabení: 0:0

SK Kelti 2008 vs. HBC Most 1:3 (0:1, 0:1, 1:1)

branky a nahrávky: 24. Frýdlová (Mayer) - 1. Mrnka, 19. Sedlák (Blažek), 30. Švarc (Mrnka, Kostelníková)
střely: 14:19
vyloučení: 0:2
přesilovky: 2:0
využití: 0:0
oslabení: 0:0