Mladší žáci A - zápasy 30. 9. 2024

Mladší žáci A byli na Lužinách úspěšní

Po deštivém domácím turnaji, ve kterém se musely oba týmy mladších žáků "spokojit" se vzájemným utkáním a přátelákem s Fretkami, čekaly v uplynulém víkendu na Kelty první ostré prověrky. Áčko mladších žáků se vydalo na Lužiny, kde se utkalo s domácím Kert Parkem a béčkem Hostivaře. V prvním utkání museli Kelti dotahovat dvougólové manko z úvodu, což se jim nakonec podařilo a v nájezdech si vzali pomyslný bod navíc. Druhý zápas se očekávala větší dominance Modrobílých, což se potvrdilo pouze částečně. Kelti měli ze začátku sice více ze hry, postupně však soupeře chybami pustili do hry a v několika případech mohli děkovat brankářovi. Výsledkem tak byla kostrbatá výhra 2:3.

Komentář trenéra Jana Havla:

"První turnajové zápasy se nesly v očekávaném duchu. Tým, který se od minulé sezony výrazně změnil a promíchal, si v průběhu turnaje postupně sedal a i když se z naší strany nejednalo o nejpohlednější hokejbal, v prvním utkání s Kert Parkem ukázal, že se i přes nepříznivý stav se šikovnějším soupeřem nevzdává. Odměnou nám tak bylo zasloužené vyrovnání ve třetí třetině a následně i vítězství v nájezdech. V druhém utkání jsme udělali několik změn v sestavě, abychom hráče prověřili i na jiných postech s jinými spoluhráči, což se nám proti béčku Hostivaře trochu vymstilo. Pro vítězství jsme si ale nakonec kostrbatým způsobem došli. Turnaj nám ukázal nejen slabé a silné stránky týmu, ale i jak se někteří hráči umí poprat s pro ně neobvyklými rolemi, což se směrem do dalších tréninků a zápasů hodí."


Sestava: Hron Tomáš - Hamouz Jakub, Lášek Ondřej, Šmíd Daniel, Šťastná Pavla - Dolejš Matěj, Kubrycht Stanislav, Machytková Helena, Makovská Nela, Mayer Vítek, Roubal Flip, Rytíř František, Svobodová Aneta, Vyhnálek David


HC Kert Park Praha vs. SK Kelti 2008 2:3ss (2:1, 0:0, 0:1 - 0:0)

branky a nahrávky: 1. Sýkora (Vlach), 5. Šeps (Broulík) - 8. Machytková (Dolejš), 24. Vyhnálek (Kubrycht), 30. Roubal
střely: 23:13
vyloučení: 0:0
přesilovky: 0:0
využití: 0:0
oslabení: 0:0



HBC Hostivař vs. SK Kelti 2008 2:3 (0:1, 1:1, 1:1)

branky a nahrávky: 14. Mestan (Hořák), 27. Hořák (Svobodová, Mestan) - 10. Mayer (Rytíř), 15. Šmíd (Hron), 26. Mayer
střely: 20.24
vyloučení: 3:0
přesilovky: 0:3
využití: 0:0
oslabení: 0:0