Mladší žáci A - zápasy 14. 10. 2024

Mladším žákům A se v Čimicích nedařilo

Mladší žáci A na nedělní turnaj rozhodně nebudou vzpomínat v dobrém. Po úspěšném turnaji na Lužinách se tentokrát Kelti ukázali v Čimicích, kde se utkali s domácím Rebelem a Novým Strašecím. Oba soupeři dělali Modrobílým problém především v obranném pásmu, ve kterém trestali především nedůslednost před brankou a špatnou organizaci. Směrem dopředu se Keltům nevedlo o moc lépe a z turnaje nakonec odjížděli bez jediného vstřeleného gólu.

Komentář trenéra Jana Havla:

"Po předchozím vydařeném turnaji jsme dostali pořádnou studenou sprchu. Troufnu si říct, že soupeři byli kvalitou na podobné úrovni jako ti před dvěma týdny a očekávali jsme tak další dva vyrovnané souboje, ze kterých jsme cítili šanci na dobrý výsledek. V obou zápasech jsme však myšlenkami zůstali nejspíše v šatně a soupeři nemilosrdně trestali jednu obrannou chybu za druhou. V útoku nám pak chyběl ustálenější tlak, ze kterého bychom dokázali vytěžit branku, stejně jako se to dařilo našim protihráčům. Z turnaje jsme si, doufám nejen my trenéři, odvezli hodně věcí k zamyšlení. Máme teď týden na to, abychom se na zmíněné věci na trénincích zaměřili a v neděli se na Kladně rodičům odvděčili lepšími výkony."


Sestava: Šmíd Daniel, Bartl Šimon, Hamouz Jakub, Lásek Ondřej, Maršner Antonín, Rytíř František, Šťastná Pavla, Just Tobiáš, Kubrycht Stanislav, Lán Jan, Machytková Helena, Mahr Elen, Makovská Nela, Mayer Vítek, Roubal Filip, Suttr Oliver, Svobodová Aneta


SK Rebel Praha vs. SK Kelti 2008 A 4:0 (1:0, 2:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 5. Vojtěch Nechvátal (Patrik Lanc), 13. Jan Gale (Adam Hurych), 18. Patrik Lanc (Tereza Luca, Teodor Jehlík), 21. Patrik Lanc (Vojtěch Nechvátal, Teodor Jehlík)
Střely: 14:7
Vyloučení: 1:4
Přesilovky: 4:1
Využití: 1:0
Oslabení: 0:0


HBC Nové Strašecí vs. SK Kelti 2008 A 8:0 (2:0, 4:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 7. Jakub Štiller, 9. Matěj Štekl (Jakub Štiller, Matyáš Rublič), 13. Jonáš Chwistek (Max Černý), 15. Jakub Štiller (Matyáš Rublič), 19. Jonáš Chwistek, 20. Max Černý (Vojtěch Kougl), 24. Jakub Štiller (Matyáš Rublič), 26. Matyáš Klein (Max Černý)
Střely: 20:9
Vyloučení: 2:2
Přesilovky: 1:1
Využití: 0:0
Oslabení: 1:0