A-tým - zápasy 17. 3. 2024

Áčko nedokázalo přetlačit srdnatě vzdorující Vlčí smečku

Vlčí smečka přijela do Berouna pouze s jedenácti hráči do pole, zároveň ale měla jasnou představu, jakým způsobem tady uloupí body. Nutno podotknout, že se jim to dařilo z větší části plnit. Zkušeně Keltům narušovali útoky a poté vyráželi do rychlých brejků. Kelti se snažili tlačit do koncovky, ale více než jednu branku z toho nevydolovali. Šlo se tak do prodloužení, kde hosté hned v prvním střídání rozebrali modrobílou obranu a odvezli si dva body sebou do Ústí.

Komentář trenéra Romana Nováka:

"Vlčí smečka proti nám sehrála taktický výborně zvládnuté utkání, které vyšperkoval svým výkonem výborně chytající brankář Řehoř. Náš Lain se však také činil, a tak přes řadu šancí byl stav v základní hrací době jen fotbalový - 1:1. Řekněme si však, že náš výkon měl řadu much a hosty jsme nedokázali dostat pod takový tlak, pod jaký jsme chtěli. Zápas nám tak nějak protekl mezi prsty a bod navíc získal po krásné akci v prodloužení soupeř."

Rozhovor s Danielem Procházkou:

S Vlčí smečkou jste dnes sahali po třech bodech, z několika šancí se vám ale povedlo proměnit jen jednu, v čem byl problém?

My jsme na soupeře nedokázali dneska prostě najít recept. Oni věděli, co chtějí hrát, jak proti nám nastoupit. Z toho mála, co my jsme jim nabídli, tak oni to dokázali potrestat a zkušeně si došli pro výhru. Nám chyběla víc chuť a chtít to urvat na naší stranu.

Ke Keltům ses připojil opět pro jarní část, jaký je přesun z ledové plochy na plast?

Ty začátky, nebudu lhát, trošku se s tím vždycky potýkám, hraje se to trošku jinak. Myslím si, že po chvíli pak máme klukům, co nabídnout a snad týmu budeme prospěšný.

Příští týden vás čeká výzva v podobě prvního Suchdola, je něco z dneška, od čeho se můžete do tohoto zápasu odpíchnout?

Odpíchnout bych úplně neřekl, ale myslím, že Vlčí smečka je nahoře v tabulce, Suchdol taky. Dokázali jsme s nimi hrát vyrovnaně, i když jsme měli na to, je porazit. Tak si myslím, že není problém porazit i Suchdol příští týden.