Starší žáci B - zápasy 6. 10. 2023

Keltské derby ovládli starší žáci A

Velmi pikantní zápas se v Hlinkách odehrál v páteční podvečer. Proti sobě nastoupily dva keltské týmy starších žáků. Do zápasu lépe vstoupilo Áčko, které šlo do vedení, nicméně Béčko zvládlo vyrovnat. Do třetí třetiny se tak šlo za vyrovnaného stavu. Když došlo na lámání chleba bylo šikovnější Áčko, které si tak nakonec odnáší tři body po vítězství 6:2.

Komentář trenéra Áčka Radka Lhotky:

"Dobrý pocit z bojovnosti, nasazení a zlepšujících se hráčů v průběhu začátku sezóny. Toť pozitiva, avšak nutno podotknout, že v zápase až na výjimky chyběla klidná rozehrávk, přesnější přihrávky a kombinace. Máme, na čem pracovat, jak na hřišti, tak na samotné lavičce týmu, kde by mělo být více povzbuzování a podpory ze strany klíčových hráčů na úkor zbytečného kritizovaní toho či onoho, neustálého hledání chyby všude jinde než u sebe. Až se toto podaří a věřím, že se to podaří, bude výkon týmu lepší a bude více radosti všech ze hry."

Komentář trenéra Erika Leiperta:

"Kluci od samého začátku bojovali, sice jsme jako první obdrželi branku, ale na výkonu nám to neubralo. Dokonce ve druhé třetině jsme srovnali skóre a soupeře jsme dostali pod tlak. Rozhodlo vyloučení ve třetí třetině, ve kterém soupeř vstřelil branku a kluci už nedokázali navázat na předchozí dobrý výkon."