Dorost - zápasy 5. 5. 2024

Naprostá dominance dorostu

Lépe snad už dorostenci ani nadstavbu začít nemohli. V utkáním s Kladnem ukázali, kdo hraje doma a soupeři povolili pouze devět střel. Naopak Kelti sami vyslali téměř šedesát střel na brankáře hostů, z nichž hned devět skončilo v síti, a tak Berounští slavili výhru 9:0.

Komentář trenéra Josefa Moravce:

"Začala nám nadstavba a hned v prvním zápase jsme změřili síly s Kladnem. Úvodní patnáctiminutovka byla opatrnější a my odcházeli do šaten s jednogólovým náskokem. Od druhé třetiny jsme změnili systém hry a odměnou nám bylo navýšení skóre. Do poslední třetiny jsme udělali i změny na postu hráčů, kde se dostali do hry všichni včetně brankářů. Teď se soustředíme na další utkání, které nás čeká ve středu opět doma, kde hostíme Blatnou."

Rozhovor s Matoušem Boldim:

V první třetině jste dali pouze jeden gól z dvaceti střel, od druhé části jste výrazně zlepšili střeleckou efektivitu, co se změnilo?

Kladno hrálo specifický styl hry, hrálo takzvaného "zanďoura". Kouč nám o přestávce řekl, jak na to a ve druhé třetině jsme začali plnit to, co nám říkal.

Dnešním zápasem jste úspěšně vstoupili do nadstavby, je nějaký soupeř, na kterého se těšíš?

Nejvíce se těším na Ústí. Bude to nejtěžší soupeř v téhle nadstavbě. Myslím si, že bychom nad nimi mohli vyhrát velice dobrým výsledkem.

Jako obránce moc gólů nedáváš, ale dnes jsi jeden vstřelil, jak bys nám ho popsal?

David Černý výborně vyhrál buly nahoru, bek to nahodil na branku a přede mnou to jenom vyplavalo a trefil jsem vingl.