Dorost - zápasy 19. 5. 2024

Dorost přidává další výhru, odnesly to České Budějovice

V předposledním zápase nadstavby se Kelti utkali před domácími fanoušky s Českými Budějovicemi. Vzhledem k formě Berounských se očekávala jejich velká převaha, ale nebylo tomu tak. Modrobílí se sice dostali do vedení, ale hosté se velmi dlouho drželi na dostřel. Rozhodla až poslední třetina, kde Kelti odskočili do vedení 5:3, které gólem v závěru do prázdné branky pojistil Babka.

Komentář trenéra Josefa Moravce:

"Tohle utkání budu hodnotit stručně. Jsme spokojeni pouze s body, s předvedenou hrou už méně. I když nám chyběli někteří hráči, tak k utkání jsme mohli přistoupit zodpovědněji. V dalším zápase nás čeká Ústí a na to by dnešní výkon nestačil."

Rozhovor s Jiřím Pachnerem:

Dnešní zápas skončil 6:3 s tím, že poslední gól padl až do prázdné branky, jak by jsi dnešní zápas hodnotil?

Myslím si, že dnešní zápas jsme sice vyhráli, ale ve všech třetinách jsme udělali mnoho chyb, takže si myslím, že ten zápas nebyl úplně pozitivní.

Ty jsi v letošní sezóně hrál již 13. zápas za dorost i přes to, že jsi teprve starší žák, jak svoje působení v dorostu hodnotíš?

Já si myslím, že hraji docela dobře, ale myslím si, že bych se měl zlepšit. Vždycky před zápasem jsem nervózní, protože jsou tam starší kluci a možná díky tomu nedávám nějaké velké šance. Takže si myslím, že to není špatné, ale mohl bych hrát lépe.

Dnešní zápas se rozhodoval až v poslední třetině, do té doby bylo utkání vyrovnané. Co jste si řekli o přestávce mezi třetinami?

My jsme si po každé třetině řekli něco jiného, protože vždycky v nějaké třetině padla ta chyba, takže jsme se vždycky zaměřovali na ty chyby.