Junioři - zápasy 28. 9. 2024

Junioři přejeli Hodonín

Juniorku čekal v sobotu neobvyklý soupeř, když do Berouna přijel Hodonín. Kelti neponechali nic náhodě a vstoupili do zápasu parádním způsobem, když již po první patnáctiminutovce vedli 4:0. Zbytek utkání si zkušeně pohlídali a ještě navýšili vedení. Hattrickem se blýskl Horel, a tak Berounští v klidu dokráčeli pro výhru 8:2.

Komentář trenéra Josefa Moravce:

"Na utkání s Hodonínem jsme opět lepili sestavu, jak se dalo. Od úvodních minut jsme diktovali tempo hry a soupeře nepouštěli do větších šancí. Hodonín od druhé třetiny přitvrdil, což se hned ukázalo na počtu vyloučení. I tak jsme si zápas pohlídali a po zásluze bereme tři body."

Rozhovor s Vojtěchem Šlechtou:

Jak bys zhodnotil vstup do podzimní části? Jak jste si sedli s novým realizačním týmem?

Myslím, že dobře. Hnedka jsme vyhráli za tři body, dneska za tři body, v Heřmaňáku za bod. Podle mě dobrý. Trenéři jsou super, pan Moravec je super a hráči ročníku 2007 k nám podle mě krásně sedli a funguje to, jak má.

Letos se soutěž hraje celorepublikově, takže dnes musel Hodonín přicestovat z daleka. Vás to také čeká např. při výjezdu do Brna. Je to něco, co jste chtěli, i když je s tím spojené to cestování?

Nevím, podle mě mi to přijde dost zbytečný. Stejně se potkáme v play-off a jeden zápas nic moc nevyřeší a je to vlastně na celý den, ale jako dobré zpestření.

Vstup do zápasu se vám povedl, vstřelili jste dvě branky, čekali jste takový začátek? Jak trenéři zápas hodnotili?

Nevěděli jsme, co čekat, protože jsme s nimi nikdy nehráli, ale po dvou minutách jsme věděli, že bychom měli vyhrát, že jsme lepší. Trenéři to hodnotili fajn. Furt říkali, ať nepřestáváme hrát. To je asi klasika v těhle zápasech. Pochválili nás, vyhráli jsme za tři body, super podle mě.