Junioři - zápasy 7. 4. 2024

Juniorskou vítěznou šňůru ukončila Plzeň

Juniorka se utkala s Plzní před domácími fanoušky, kteří byli jistě překvapeni první třetinou, kterou plně ovládli hosté. Gól z toho však dokázali vytěžit jen jeden, a tak Kelti zůstali ve hře. Postupně se probrali a ve třetí třetině dokázali srovnat, avšak hned nato vstřelila branku opět Plzeň a na to už Berounští zareagovat nedokázali.

Komentář trenéra Romana Nováka:

"Sestavu jsme dnes opět vinnou zranění a nemocí lepili, nicméně to by na náš vstup do utkání nemělo mít vliv. Hrůzostrašný start ale nepřinesl naštěstí nic jiného než obrovský tlak Plzně, která paradoxně strhla vedení na svoji stranu až na konci první přesilovky a první třetiny. Ve druhé části se hrála poměrně vyrovnaná partie, kdy si oba týmy testovaly své (ne)schopnosti v přesilovkách. V závěrečném dějství jsme se vrhli do zteče na branku hostí a vysloužili si vyrovnání. Hnali jsme se za výhrou, jenže jsme chybovali při rozehrávce a byl z toho laciný gól Plzně, na který jsme odpověď už nenašli. Prohrát se může, dnes to byla prohra po boji a se soupeřem, který si to rozhodně zasloužil. Nevěšíme hlavy, život jde dál a příští víkend máme šanci na další body s Ježky."

Rozhovor s Honzou Hrubým:

Dnes to byl tvůj první zápas bez mřížky, jak se ti hrálo?

Hrálo se mi výborně, měl jsem větší rozhled na hřiště. Je to takové volnější bez té mřížky.

Čemu by jsi dával za vinu dnešní prohru?

Bohužel první třetina se nám poslední dobou moc nedaří. Nehrajeme tak moc aktivně. Podařilo se nám to vyrovnat ve třetí třetině, ale pak jsme bohužel dostali dalšího góla.

V dnešním zápase jste měli hodně přesilovek, moc se vám jich ale proměnit nepodařilo, čím to bylo?

Já si myslím, že to bude asi tím, že málo střílíme. Máme menší pohyb a taky soupeř hrál dobře docela ty oslabení, takže si myslím, že proto.